ICT advies en opleiding

Le Blanc Advies helpt organisaties in de (semi-)publieke sector om ICT-projecten succesvoller, sneller en goedkoper te realiseren. Le Blanc is gespecialiseerd in analyse en architectuur. De medewerkers geven richting en vorm aan alle veranderingen die invloed hebben op de manier waarop (semi-)overheidsorganisaties informatie organiseren en toegankelijk maken. Ze geven hierbij onafhankelijk advies over systemen en software.
Voor Le Blanc Advies ontwierp Rikkers Infographics schema’s en presentaties. Onder meer over producten uit de business architectuur en procesbeheersing bij Scrum, over vakmanschap, analyse en informatieanalyse, en over informatiecentrische architectuur. Bovenstaand een schema over hun dienstverlening.

Le Blanc Academy is een opleidingsinstituut voor professionals in analyse en architectuur op het gebied van Business en ICT Solutions. Le Blanc Academy geeft hierbij cursussen in vijf vakgebieden: Analyse, Architectuur, Agile, Business Processes en Business Rules, en Requirements Engineering.
Voor Le Blanc Academy ontwikkelde Rikkers Infographics presentaties over het cursusaanbod en figuren die bij hun opleidingen worden gebruikt, zoals bovenstaand schema over de positionering van requirements en architectuur bij het doorvoeren van strategische veranderingen in organisaties.

Opdrachtgever: Le Blanc Advies en Le Blanc Academy